In de media

Michelin gids 2021 https://guide.michelin.com/nl/nl/zuid-holland/rotterdam/restaurant/fermin

“Er hangt een natuurlijke vibe bij Fermin. Regionale producten, fermentatie en eigenpluk bepalen de harmonieuze creaties. Deze eigenwijze kijk op de lokale natuur verrast. Opteer voor een plek aan de bar om de chef aan het werk te zien met zijn houtoven en yakitori grill. De bijzondere natuurwijnen zijn top!”

AD – 1 oktober 2021 (recensie)
Bacteriën en schimmels bij restaurant Fermin: klinkt vies, is vaak verrukkelijk maar bovenal spannend (door Karin Kuijpers)

NRC – 31 oktober 2019 (recensie)
Fermin heeft meer dan alleen (heerlijke) groentejuweeltjes (door Wim de Jong)

Culy – 1 oktober 2019
Bij Restaurant Fermin in Rotterdam fermenteren ze erop los (door Nancy van Batenburg)

De Buik – 14 augustus 2019
Klein maar fijn: Remco van Erp en Sjanne Vlug openen Fermin op het Noordplein (door Loïs Verkooijen)